Jogging club Dow
32e
A
FLOSSINGSMARATHON

7 december
2024

aflmar.jpg (21783 bytes)

aanmelden 2024 - inschrijvingen 2024 - betalingstart - tijdwaarneming - parcours - omkleden/douchen - prijzen


parcours vergroten


 

Inlichtingen:
+31-(0)6-43055942
+31-(0)6-14494933
De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, opgelopen blessure's enz Alle lopers dienen zich te houden aan de verkeersregels, en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen


De AflossingsMarathon is een estafetteloop waarin 8 ronden gelopen worden, in totaal de Marathon afstand. Dit evenement is met zo'n 600 deelnemers n van de drukst bezochte lopen in Zeeland.

Wanneer men met 8 personen meedoet (het maximale aantal) betekent dit dat iedere loper of loopster n ronde loopt. Wanneer men met 4 personen deelneemt, kan iedere deelnemer twee ronden lopen. Zo kun je met een team van 1 tot 8 personen deelnemen aan de AflossingsMarathon. Een team van 1 persoon betekent dat deze persoon de hele marathon zal moeten lopen.  Bij het wisselen van loper wordt een estafettestokje doorgegeven aan de volgende loper.

De wedstrijd speelt zich af in 5 categorien:
1. Dames (teams bestaande uit alleen dames)
2. Dow / Trinseo teams
3. Familie teams
4. Individueel (deelnemers die de hele Marathon alleen lopen)
5. Overig.

De kwaliteit van de lopers varieert van mensen die voor het eerst sportschoenen zien tot regionale Zeeuwse en Belgische toppers. Tussen het eerste en het laatste team kan dan ook gemakkelijk anderhalf uur liggen bij aankomst. Maar voor de AflossingsMarathon geldt al jarenlang: meedoen is belangrijker dan winnen!

Vanwege de relatief korte afstand per ronde (iets meer dan 5 km) is de AflossingsMarathon een goede gelegenheid om eens mee te doen, samen met je collega's, vrienden, club of familie en te kijken hoe het met de conditie is gesteld. En anders alleen al voor de gezelligheid, want er wordt gestart bij het PV gebouw in de Oude Vaart, waar je na afloop de resultaten nog eens kan bespreken onder het genot van een drankje.

Inschrijving

Bij voorkeur via voorinschrijving. Inschrijven is beperkt mogelijk ter plekke, tot uiterlijk een half uur vr de start, om 11:30 uur.

Betaling

De inschrijvingskosten bedragen €7,50 per deelnemer. Betaling bij voorkeur vooraf, door overmaking van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer 39.24.63.059 tnv Joggingclub PV Dow, ovv ‘AFLOSSINGSMARATHON’ en de naam van het team. Betaling ter plekke is ook mogelijk (enkel contante betaling), tot uiterlijk een half uur vr de start (11:30 uur). Voor buitenlandse betalingen:
IBAN=NL52 RABO 0392 4630 59,
BIC=RABONL2U.
Annuleren is kosteloos tot 14 dagen voor de start.


Start

Om 12:00 uur bij het Dow PV Gebouw in Terneuzen. De tijdslimiet is 4h30m, de tijdswaarneming stopt om 16:30 uur.Parcours

Het parcours is geheel verkeersvrij, over voet- en fietspaden in de Oude Vaart, Terneuzen


Tijdwaarneming

Van elk team worden alle 8 doorkomsttijden geregistreerd. Elk half uur wordt een tussenstand ophangen, zodat het verloop van de wedstrijd goed te volgen is. Na afloop krijgt iedere deelnemer een volledige uitslag op papier en een dag later staan de uitslagen op internet. De tijdslimiet is 4h30m, de tijdswaarneming stopt om 16:30 uur. De prijsuitreiking begint om 17:00 uur.


Omkleden / Douchen

Sporthal 'de Vliegende Vaart'.


Prijzen

De prijsuitreiking begint om 17:00 uur. Er is een mooie herinnering voor iedere deelnemer. Verder zijn er bekers voor:
1e team overall
1e individuele loper
1e Dames team
1e Dow / Trinseo team
1e Familie team