Beste loopsters/lopers,

Bijgaand een overzicht van de activiteiten van de Jogging club Dow:

DINSDAG 21 MAART 2006 - Dow Gezondheidsdag in de Boerderij
De Gezondheidsdag was voor ons vorig jaar een groot succes, en we zullen hier dus weer aan deelnemen. De dag begint om 12.00 en duurt tot 17.30u, alle Dow werknemers zijn welkom! Er zal ditmaal een circuit zijn waar je aan kunt deelnemen, zowel lichamelijk als door het beantwoorden van enkele vragen. Wij staan er met een loopband. Bij de ingang ontvang je een deelnameformulier waarop ook je score kan worden bijgehouden. Ook zal de fa. Klaassen uit Axel (loopschoenen en voetmeting) weer present zijn!

ZONDAG 26 MAART - LAATSTE GEZAMENLIJKE DUURLOOP, maximaal 3h15m
We starten om 10:00 uur vanaf a.v. Scheldesport in Terneuzen, er is gn omkleed en douchegelegenheid. Als je eerder wil omkeren (als je bv maar 5 of 10 km wil lopen) is dat geen probleem en ben je natuurlijk ook van harte welkom!

ZONDAG 9 APRIL - MARATHON VAN ROTTERDAM
Traditiegetrouw gaan we ook dit jaar weer met een volle bus richting Rotterdam. De bus was al volgeboekt in januari. Voor de volledigheid wil ik er daarom op wijzen dat onze leden tot 1 januari voorrang hebben bij het reserveren van busplaatsen, daarna wordt de inschrijving geopend voor iedereen. Dus, ben je lid en wil je zeker zijn van een plaats: meld je aan vr 1 januari.

ZATERDAG 22 APRIL - Prijsuitreiking SSP trimloopcriterium in het PV gebouw
Iedereen is hier van harte welkom, ook degenen die niet in aanmerking komen voor het eindklassement. Het SSP criterium gaat over 11 wedstrijden verdeelt over het seizoen, de prijsuitreiking is op de jaarlijkse feestavond in het PV Ontmoetingscentrum van Dow, Oude Vaart te Terneuzen

MAANDAG 1 MEI - Evergem Ekidenloop
Onze deelname hieraan is inmiddels ook een traditie. Ekiden is een vorm van aflossingsmarathon, waarbij 1 ploeg van 6 deelnemers de afstand van 42.195 km in 6 deelafstanden aflegt. De afstanden zijn respectievelijk 5 km + 10 km + 5 km + 10 km + 5 km en de laatste loper neemt de 7.195 km voor zijn rekening. Iedere deelnemer mag slechts n deelafstand lopen en na iedere aflossingsbeurt wordt een sjerp doorgegeven. Als Jogging club bezoeken we dit evenment al een aantal jaren. Als je interesse hebt om mee te lopen, geef je dan op bij mij! mailto:secretaris@joggingclubdow.nl?subject=aanmelden_ekiden

ZATERDAG 6 MEI - 25 km Scheldeloop
De 25 km Scheldeloop is een gezamenlijk initiatief van de Jogging club Dow en av Scheldesport. Start/finish is bij zwemparadijs Scheldorado in Terneuzen. Er is een zeemijl (1853 m) voor de jeugd en volwassenen kunnen kiezen uit 6, 12 of 25 km. Het parcours is geheel verkeersvrij, over de zeedijk (vrijwel helemaal buitendijks), met overal prachtig uitzicht op de Schelde! Inschrijving is ter plekke, en is mogelijk tot 5 minuten voor de start (voor 3,50 euro). Er zijn voldoende drinkposten onderweg, bij warm weer zullen er ook extra drinkposten zijn. Na afloop is er een tombola op startnummer en mogen de deelnemers op vertoon van hun startnummer gratis zwemmen in zwemparadijs "Scheldorado"!

ZATERDAG 13 MEI - 75 km estafetteloop door Zeeuws-Vlaanderen
We zullen ook dit jaar weer met een team inschrijven voor de 75 km Estafetteloop. Dit is een loop dwars door Zeeuws-Vlaanderen, van Nieuwvliet naar Hulst, een unieke ervaring! Een team bestaat uit maximaal 6 lopers, 2 fietsers en een volgbusje met chauffeur. We hebben nog geen lopers of fietsers, dus zijn er fiets/loop-liefhebbers, laat me dit dan svp weten! Overigens, de fietsers zijn ook verantwoordelijk voor de navigatie. Zij krijgen een routekaart mee en moeten zelf de weg zoeken, de lopers volgen. De verschillende ploegen starten op verschillende tijdstippen zodat je niet op een andere ploeg kunt vertrouwen. Het busje rijdt apart van wisselpunt naar wisselpunt (met zo'n 2 a 3 km tussen de wisselpunten), dus om de 2 a 3 km komt er een andere loper op de weg. De man/vrouw die gelopen heeft komt dan weer terug in het busje. We verzamelen om bij het terrein van RKHAV in Hulst (dit is de Finish), van daaruit rijden we met het busje naar de start in Nieuwvliet. Dus: zijn er fiets/loop-liefhebbers die hieraan willen deelnemen, meld je aan bij mij!

Uiteraard vind je deze informatie (en nog veel meer) terug op onze website: http://www.joggingclubdow.nl

Met vriendelijke groeten, Stef Luijten Secretaris Jogging club Dow Zonnemare 40 4571 CX Axel werk: 0115-672071 thuis: 0115-561334