Beste loopsters/lopers,

Het seizoen is alweer in volle gang, hoog tijd dus om een overzicht te geven van de aktiviteiten die wij voor de komende maanden gepland hebben:

30 DECEMBER 2007 - START VAN DE DUURLOPEN
We gaan weer van start met de gezamenlijke duurlopen. We verzamelen om 10:00 uur bij a.v. Scheldesport in Terneuzen (aan de Zuiderparklaan), maar let op: er is gn omkleed en douchegelegenheid. De route is bij normale weersomstandigheden

langs de zeedijk, en anders ter invulling van de lopers. Dit is ons schema:
zondag 30 december 1e duurloop, maximaal 2h
zondag 13 januari  2e duurloop, maximaal 2h15m
zondag 27 januari  3e duurloop, maximaal 2h30m
zondag 10 februari 4e duurloop, maximaal 2h45m
zondag 24 februari   - - geen duurloop - -
zondag  9 maart    5e duurloop, maximaal 3h
zondag 23 maart    6e duurloop, maximaal 3h
Deelname is gratis en open voor iedereen en het tempo is heel laag. Deze duurlopen zijn ideaal als je in voorbereiding bent voor de marathon van Rotterdam, maar je kunt uiteraard ook meelopen als je net voor een marathon traint, en als je eerder wil omkeren (als je bv maar 5 of 10 km wil lopen) is dat geen enkel probleem en ben je ook van harte welkom !!

26 JANUARI 2008 - 1E TRIMLOOP
Op zaterdag 26 januari organiseren wij onze eerste trimloop van het nieuwe jaar. De afstanden waaruit je kan kiezen zijn 5.2, 10.4 of 15.6 km. Er is ook een 1200 m loop voor de jeugd. De start is om 15:00 uur bij het Dow PV Gebouw in Terneuzen (de jeugd start om 14:45). Inschrijving kan tot 14:55. Iedere loper doet na afloop automatisch mee met een verloting met mooie prijzen (op basis van je startnummer) !  Omkleden en douchen is in Sporthal de 'de Vliegende Vaart'. Deze trimloop telt ook mee voor het Runner's Criterium van SSP Zeeuws-Vlaanderen.

1 MAART 2008 - 2E TRIMLOOP
Op zaterdag 1 maart organiseren wij de tweede trimloop, volgens dezelfde formule als de eerste trimloop (zie 26 januari). Deze trimloop telt niet mee voor het Runner's Criterium van SSP Zeeuws-Vlaanderen.

15 MAART 2008 - MET DE BUS NAAR DE CITY-PIER-CITY LOOP (DEN HAAG)
De CPC is een halve Marathon, waar je ook kunt kiezen voor de 10 km, en vindt plaats op de zaterdag 4 weken vr de Marathon van Rotterdam. De Start/Finish is in Den Haag, om 14:30 uur.  Inschrijven voor de bus kan op onze website http://www.joggingclubdow.nl/ . De bus vertrekt om 9:30 uur bij Dow en stopt in Terneuzen, Axel en Kapellebrug.  De kosten bedragen 13,50 euro per persoon (10 euro voor leden). Voor meer informatie over de loop zelf en on-line inschrijven:  http://www.fortiscpcloop.nl

12 APRIL 2008 - 25 km SCHELDELOOP
Voor diegene die niet in Rotterdam meelopen en toch een lange afstand willen lopen hebben we op zaterdag 12 april de 25 km Scheldeloop op de agenda gezet. Hier kun je uiteraard ook weer kiezen voor kortere afstanden: 6 km of 12 km. Voor de jeugd is er een zeemijl (1853 meter). De start is om 14:00 uur bij zwemparadijs "Scheldorado" te Terneuzen (de jeugd start om 13:45 uur) en inschrijven kan tot 5 minuten voor de start. Het parcours is geheel verkeersvrij, over de zeedijk (buitendijks).  Ook hier is er na afloop is er een verloting va nmookie prijzen op basis van je startnummer. Deelnemers mogen op vertoon van het startnummer na afloop gratis afkoelen (zwemmen) in het zwemparadijs "Scheldorado".

13 APRIL 2008 - MET DE BUS NAAR ROTTERDAM
Inschrijven voor de bus naar Rotterdam kan op onze website: http://www.joggingclubdow.nl/ . Let op: we gaan met n bus en vol is vol (maximaal 48 personen). Op onze website kun je stand van het aantal inschrijvingen volgen. De bus vertrekt om 6:30 uur bij Dow en stopt in Terneuzen, Axel en Kapellebrug. Vertrek vanuit Rotterdam terug naar Terneuzen is om 17:00 uur stipt. Voor de supporters: de winkels in het centrum van Rotterdam zijn geopend ! Voor meer informatie over de marathon en on-line inschrijven:  http://www.fortismarathonrotterdam.nl/